Even voorstellen

Mijn naam is Ria Rozemeijer. Ongeveer twee jaar geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met mozaieken. Wat als een hobby is begonnen is inmiddels uitgebreid tot een breed scala aan producten, die ik graag wil verkopen. Iedereen heeft een eigen stijl en ik richt mij met name op maken van creaties die binnen elk huis kunnen passen.

Ik probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van bestaande materialen. Hergebruik van materialen is een besparing voor het milieu. Mede daardoor kan ook de verkoopprijs aantrekkelijk worden gehouden.

Op mijn website kunt u een keuze maken uit veel variaties. Bij het maken van deze creaties heb ik een keuze gemaakt wat betreft kleuren en soort steentjes. Mocht u echter een ander soort steentje of kleur wensen dan kan dat zeker worden gerealiseerd. Als u een voorwerp (bijv. vaas, dienblad, tafeltje etc.) heeft dat u door mij wilt laten behandelen aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Ik ben gaarne bereid uw wensen te bespreken en een passende offerte te maken.

Recentelijk ben ik ook gestart met het geven van workshops voor volwassenen en verjaardagspartijtjes voor kinderen. De workshops en partijtjes kunnen kan zowel bij u als bij mij thuis worden georganiseerd.

Kortom ik wens u veel kijkplezier.